Bartosz Wilczyński
Firma: Promotor kulinarny
Bartosz Wilczyński – Konsultant ds. marki. Promotor Kulinarny. Enolog i znawca serów farmerskich. Doradca i szkoleniowiec w zakresie marketingu wspierający polskich winiarzy i serowarów. Juror w polskich i zagranicznych konkursach winiarskich i serowarskich (m.in. w międzynarodowym konkursie serowarskim Mundial du Fromage we Francji). Twórca autorskiego projektu „Ser i Wino Idealna Para”. Ekspert Fundacji Wspierania Serowarstwa Farmerskiego Na Serio. Członek- założyciel Stowarzyszenia Polskie Destylaty Rzemieślnicze. Współtwórca marki alkoholi rzemieślniczych Destyl i projektu szkoleniowego Akademia Destylacji. Prowadzący festiwale winiarskie i serowarskie, konferencje turystyki kulinarnej, degustacje komentowane i wyjazdy enoturystyczne. Dziennikarz winiarski i kulinarny. Współtworzy Radio Kulinarne Wine Podcast – pierwszy podcast winiarsko-kulinarny w Polsce. Opracował strategie dla ponad 100 klientów z różnych branż optymalizując marketing i sprzedaż. Współautor wielu strategii marketingowych i rozwoju dla miast i regionów.